Skip to content

Grey Valley Incubator start in Zoetermeer Dé plek voor ondernemers in de ouderenmarkt

In 2019 is de helft van alle volwassen 50 jaar of ouder. Een kleurrijke doelgroep ouderen die weet wat ze wil en die daadkrachtig en koopkrachtig is. Een groep dus om rekening mee te houden. En een groep die kansen biedt voor ondernemers.

Grey Valley is een kraamkamer om bedrijven
markt- en wegwijs te maken.

De 50+ markt biedt kansen voor ondernemers. Zowel om commercieel nieuwe initiatieven te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van reizen, vrije tijd of mode, als om producten en diensten te ontwikkelen die inspelen op maatschappelijke uitdagingen. Trending op dat gebied zijn onderwerpen als eenzaamheid, passende woonruimte en e-health.

Initiatiefnemers Grey Valley

Bureauvijftig houdt zich al 12 jaar bezig met advisering aan het groeiend aantal (jonge) bedrijven dat zich richt op het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten voor ouderen.

Omdat deze bedrijven vaak vergelijkbare vragen en uitdagingen hebben start Bureauvijftig, samen met Monuta en Fundis, de Grey Valley: de eerste incubator die zich specifiek op het thema vergrijzing richt. Feitelijk een kraamkamer om de vaak jonge bedrijven markt- en wegwijs te maken.

In de Grey Valley vinden zij een inspirerende werkplek, coaching, sparring partners en meer om hun business een boost te geven.

Grey Valley is niet slechts een vestigingsplek, maar veel meer een ecosysteem van verschillende bedrijven en ondernemers die één ding gemeen hebben: focus op de 50+ doelgroep.

Alle deelnemers brengen kennis, ervaring, expertise en hun netwerk mee; de som daarvan is een krachtige uitvalsbasis voor een (beginnende) onderneming.

Het eco-systeem kent een aantal verschijningsvormen:

  • een fysieke locatie van zo’n 1000m2 voor (early stage) startups op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer;
  • een (digitale) community voor het delen van kennis;
  • een eigen accelerator programma;
  • een groot partnernetwerk;
  • diverse mogelijkheden voor financiering of andere vormen van ondersteuning.

In het kort

Grey Valley is een incubator voor 'vergrijzing'-start-ups waar bedrijven die zich richten op producten en diensten voor ouderen elkaar én een netwerk van ondersteuning vinden.

 

Adres:

Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

 

Ruimtes

  • kantoren
  • flexplekken
  • vergaderruimtes

 

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Grey Valley? Kijk op www.greyvalleyinc.nl of mail naar judith@greyvalleyinc.nl