Skip to content

Generation Journey van Diversions

Generationjourney.nl is een initiatief van Diversions. Ons bureau helpt organisaties klaar te staan voor de klant van vandaag én morgen.

Dit doen we door klantbehoeften in kaart te brengen en deze te vertalen naar concrete kansen. Bijvoorbeeld met behulp van onze Generation Journey -methodiek.

Voor de klant van vandaag én morgen.

Onze visie

De meeste businessvraagstukken vereisen een oplossing op maat. Sleutel tot succes daarbij is kennis van de wensen van een doelgroep. Daarbij merken we dat het voor veel organisaties niet vanzelfsprekend is met 'oudere' doelgroepen rekening te houden, ondanks het groeiende belang daarvan.

Bij Diversions hebben we de afgelopen jaren laten zien dat het anders kan. Er zijn verschillende generatie-concepten ontwikkeld in uiteenlopende branches. Variërend van verzekeren tot arbeidsbemiddeling. En van 50+ community tot shopping-concepten. De geleerde les? Generatiemarketing geeft niet alleen handvatten om 'ervaren' doelgroepen aan te spreken: het blijkt een onderscheidend segmentatiemodel voor alle leeftijden.

 

Onze diensten

Diversions gaat uit van een nauwe samenwerking met klanten. We werken graag vanuit projectteams waarbij kennisopbouw en -overdracht een vaste plek krijgen. Zo benut u alle kennis die we in huis hebben op het gebied van:

  • Onderzoek
    Van onderzoek naar diepe drijfveren tot generation challenge: we bieden u nieuwe inzichten in de behoeften van uw klanten.
  • Communicatie en campagnes 
    Hoe we kansen vertalen naar concrete oplossingen. De kracht van effectief communiceren.
  • Optimalisatie
    Stap voor stap uw diensten verfijnen: maak een start met optimalisatie.

 

Ons kernteam

William Burghout

William is oprichter van marketingbureau Diversions en mede-ontwikkelaar van de Generation Journey-methodiek. Hij helpt organisaties actief in te spelen op de kansen en bedreigingen die de opkomst van nieuwe generaties met zich meebengen.

William treedt regelmatig op als spreker op congressen en in workshops.

Ieteke de Vries

Ieteke is werkzaam bij marketingbureau Diversions en mede-ontwikkelaar van de Generation Journey-methodiek. Ze helpt organisaties effectief te communiceren en interacteren met verschillende generaties.

Haar achtergrond als communicatiewetenschapper zet ze in bij de ontwikkeling van proposities en communicatiecampagnes.

Welk vraagstuk heb jij?

Wil je in gesprek over de Generation Journey? En ontdekken welke inzichten de methodiek jouw organisatie kan bieden? Bel vandaag nog met één van onze generatiespecialisten: 055 203 21 93.

Home » Over ons