Over Generationjourney.nl

Generationjourney.nl is een initiatief van Diversions en Customer Geeks. Wij helpen organisaties klaar te staan voor de klant van vandaag én morgen.

Voor de klant van vandaag én morgen.

Onze visie

Menselijk gedrag is soms lastig te doorgronden en te sturen. Tot je ontdekt dat er verschillende vaste denkpatronen achter ‘gedrag’ schuilen.

Denkpatronen die te verklaren zijn vanuit:

  • de werking van ons brein
  • de generatie waartoe we behoren
  • de persoonlijkheid die we hebben

Wij bieden je inzichten in de wensen van je doelgroep waarmee je écht het verschil kunt maken.

 

Samenwerking

Diversions en Customer Geeks gaan uit van een nauwe samenwerking met klanten. We werken graag vanuit projectteams waarbij kennisopbouw en -overdracht een vaste plek krijgen. Zo benut je alle kennis die we in huis hebben op het gebied van:

  • Onderzoek
  • Strategie
  • Optimalisatie

 

Ons kernteam

Ieteke

Ieteke de Vries

Ieteke werkt bij marketingbureau Diversions. Ze helpt organisaties effectief te communiceren en interacteren met verschillende doelgroepen.

Haar achtergrond als communicatiewetenschapper zet ze in bij de ontwikkeling van proposities en communicatiecampagnes.

Joep

Joep van Rensch

Joep is oprichter van Customer Geeks, en heeft sinds 2005 ervaring met belevingsonderzoek, Customer Journeys, persona’s en breinautomatismen. Hij begeleidt organisaties bij het diep begrijpen van klanten en bij het vertalen van klantinzichten naar zowel strategische als praktische oplossingen.

Joep is opinion leader op het gebied van Customer Insights en Customer Journeys.

William

William Burghout

William is oprichter van marketingbureau Diversions. Hij helpt organisaties actief in te spelen op de kansen en bedreigingen die de opkomst van nieuwe generaties met zich meebrengen. Vanuit deze ervaring heeft hij de Generation Journey-methodiek ontwikkeld.

William treedt regelmatig op als spreker op congressen en in workshops.

Welk vraagstuk heb jij?

Wil je in gesprek over customer insights of een generatievraagstuk? En ontdekken welke inzichten onze methodieken jouw organisatie kan bieden? Bel vandaag nog met één van onze specialisten: 055 203 21 93.