Generation Journey van Diversions

Generationjourney.nl is een initiatief van Diversions uit Apeldoorn. Ons bureau helpt organisaties klaar te staan voor de klant van vandaag én morgen. Dit doen we door klantbehoeften in kaart te brengen en deze te vertalen naar concrete kansen. Bijvoorbeeld met behulp van onze Generation Journey -methodiek.

Voor de klant van vandaag én morgen.

Onze visie

De meeste businessvraagstukken vereisen een oplossing op maat. Sleutel tot succes daarbij is kennis van de wensen van een doelgroep. Daarbij merken we dat het voor veel organisaties niet vanzelfsprekend is met 'oudere' doelgroepen rekening te houden, ondanks het groeiende belang daarvan.

Bij Diversions hebben we de afgelopen jaren laten zien dat het anders kan. Er zijn verschillende generatie-concepten ontwikkeld in uiteenlopende branches. Variërend van verzekeren tot arbeidsbemiddeling. En van 50+ community tot shopping-concepten. De geleerde les? Generatiemarketing geeft niet alleen handvatten om 'ervaren' doelgroepen aan te spreken: het blijkt een onderscheidend segmentatiemodel voor alle leeftijden.

 

Onze diensten

Diversions gaat uit van een nauwe samenwerking met klanten. We werken graag vanuit projectteams waarbij kennisopbouw en -overdracht een vaste plek krijgen. Zo benut u alle kennis die we in huis hebben op het gebied van:

  • Journeys
    Van customer tot Generation Journey: we bieden u nieuwe inzichten in de behoeften van uw klanten.
  • Proposities 
    Hoe we kansen vertalen naar concrete oplossingen. De kracht van propositie design.
  • Optimalisatie
    Stap voor stap uw diensten verfijnen: maak kennis met datagestuurde optimalisatie.

 

Generatiespecialisten

William Burghout

William is ondernemer, strateeg en grondlegger van de Generation Journey. Met zijn achtergrond als innovatiemanager heeft hij ruime ervaring in de realisatie van vernieuwende concepten.

Ieteke de Vries

Bij Ieteke vormt direct contact met de doelgroep de basis voor haar werk. Met haar kennis van communitymanagement en gedragsverandering slaat ze binnen projecten de brug tussen theorie en praktijk.

Direct aan de slag

Wilt u in gesprek over de Generation Journey? En ontdekken welke inzichten de methodiek uw organisatie kan bieden? Bel vandaag nog met één van de generatiespecialisten van Diversions: 055 203 21 93.