Template Patient Journey

TEMPLATE: Patient Journey

Wil je zelf een Patient Journey in kaart brengen? Wij bieden je een gratis template waarmee je aan de slag kunt. Waardevol voor een eerste verkenning.  

 

Home » Patient Journey » Template: Patient Journey downloaden

Download de Patient Journey Template

Een goede patient journey graaft diep. Het gaat niet alleen om het in beeld brengen van de reis, maar vooral om de motieven, drijfveren en emoties die erachter schuilen.

Wil je zelf een eerste stap maken met het in beeld brengen van een journey? Wij bieden je graag een gratis template.

Onze template helpt je bij het in beeld brengen en begrijpen van de ervaringen van patiënten en zorgprofessionals tijdens het zorgproces.

De journey helpt om verbeterpunten te ontdekken en zo gericht te werken aan optimalisatie van zorg.

Klik op de afbeelding om de template te downloaden. Wil je hulp bij het opstellen van een patient journey? Onze experts helpen je graag.

Download direct de template.

Zorg verbeteren? Diversions helpt.

Over de template 

Met de patient journey template is het eenvoudig om patiëntervaringen (of ervaringen van zorgprofessionals) in een tijdsperiode vast te leggen en visualiseren.

De journey helpt om verbeterpunten in services te ontdekken. Op welke momenten is extra aandacht wenselijk? En hoe kan dit worden vormgegeven?

De template is een goed hulpmiddel om de eerste versie van een patient journey uit te werken. Bedenk dat verdieping van de journey (bijvoorbeeld met kwalitatief onderzoek) leidt tot betere insights.

Diversions helpt je hier graag bij.

Begrijpen en bereiken

Wil je patiënten beter begrijpen en bedienen? Neem contact op voor een kennismaking. Wij verkennen graag de mogelijkheden met jou.